fbpx

Grote en supergrote, vaste en mobiele LED-schermen. Voor elke toepassing, indoor en outdoor.

Beelden spreken tot de verbeelding. Bewegende beelden versterken de emotie en beleving. Met de grote LED-schermen van LED@ zorgt u ervoor dat uw evenement een groot succes wordt én dat u er blijvend resultaat uit haalt.

LED-trailers

Aanhangwagens met een (middel)groot LED-scherm brengen informatie of reclame dicht bij uw doelgroep. U kunt de trailer perfect op de ideale locatie plaatsen. LED-trailers zijn blikvangers bij uitstek.

LED-totems

Onze mobiele of vaste LED-totems op voet zijn uniek. Onze totems werden zelf ontworpen en in de loop der jaren geperfectioneerd. Het zijn toppers, zowel functioneel als esthetisch.

Waarom voor LED@ kiezen?

Enkel het beste

Onze LED-schermen met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding behoren tot het beste segment van de markt.

Expertise en ervaring

We hebben een trackrecord waar we trots op zijn en waardoor we kunnen bogen op heel wat expertise en ervaring.

Aanpak op maat

Elke situatie is anders en vergt een oplossing op maat. Onze persoonlijke aanpak staat hier garant voor.

Wat zijn LED-schermen?

LED staat voor Light Emitting Diode. Een LED-scherm is een groot lichtgevend beeldscherm dat uit heel veel kleine LED-componenten bestaat die samen een schitterend beeld maken, letterlijk en figuurlijk.

De ingebouwde software zorgt ervoor dat het beeld zo perfect mogelijk wordt weergegeven. Toepassingen van LED-schermen zijn heel divers. Van allerhande al dan niet tijdelijke evenementen of activiteiten tot permanentere opstellingen op locaties waar typisch veel volk komt. De belangrijkste voordelen van LED-schermen:

  • Zuinig
  • Stof- en waterdicht
  • Hoge lichtsterkte (ook in zonlicht)

De LED-schermen van LED@ kan je zowel kopen als huren. Iedere toepassing is uniek. Contacteer ons voor een vrijblijvend voorstel op maat.